Anyanyelvi angoltanár Budapesten
  • hu

Lassan vissza kell menned dolgozni, de elkopott az angoltudásod?

Szeretnél felkészülni állásinterjúkra vagy nyelvvizsgára?

Magyarul nem beszélő, angol anyanyelvű tanárként nagy hatékonysággal tudlak felkészíteni bármilyen helyzetre! Tízéves tapasztalattal rendelkezem.

Használd ki az idei nyarat, és készülj fel arra, hogy hamarosan angolul kell beszélned!

HOGYAN?

Először is jelentkezz e-mailen keresztül.

Ha egyedül szeretnél tanulni, akkor az óra ára 6000Ft/60 perc, ha ketten jönnétek, 4000Ft/60 perc/fő és ha hárman, akkor 3000Ft/60 perc/fő.

A nyári szünetben az angolórák ideje alatt gyermekfelügyeletet vállalunk. A gyermekekre feleségem, Annamária fog vigyázni, aki kétgyermekes édesanya, és magyar-matematika szakos tanár. Jelenleg másféléves kisfiunkkal itthon van.

Megbeszéljük, hogy egyedül szeretnél tanulni, vagy másokkal együtt. Ha van olyan barátod, akivel együtt jönnél, hozhatod magaddal. Egy szintfelmérővel megállapítjuk, hogy érdemes-e együtt tanulnotok. Kiválasztunk párat a lehetséges időpontokból, és kezdődhet is a felkészülés nyelvvizsgára vagy állásinterjúra!

A gyerekek a kertben trambulinozhatnak, hintázhatnak, vagy a hűvös gyerekszobában játszhatnak a sok-sok játékkal. Pelenkázó és ülésszűkítős wc rendelkezésre áll.

Ez nem tanfolyam, nem kell előre befizetned semmit, mindig csak az órák után. (természetesen átutalással is lehetséges, és számlát is adunk)

Az viszont fontos, hogy a vállalt órákra gyere el, ha le kell mondanod egy-egy alkalmat, ezt a lehető leghamarabb tedd meg. Az utolsó pillanatban (24 órán belül) lemondott órákat ki kell fizetni.

HOL LESZNEK AZ ÓRÁK?

Az angol tanfolyamok Újpesten, a kék metró végállomásától 6 perc sétára, egy légkondicionált, felszerelt tanteremben lesznek megtartva.

Jelentkezz most, és garantáltan jól fogod magad érezni, miközben rengeteget fejlődsz, és egyre közelebb kerülsz az áhított nyelvtudáshoz!