Anyanyelvi angoltanár Budapesten
  • hu

Immár tízéves tapasztalattal rendelkezem az összes magyar és IELTS nyelvvizsgára való felkészítésben.

Magyarul nem beszélő, angol anyanyelvű tanárként nagy hatékonysággal tudlak felkészíteni a nyelvvizsgára.

Használd ki az idei nyári szünetet, és készülj fel te is!

HOGYAN?

Először is jelentkezz e-mailen keresztül.

Megbeszéljük, hogy egyedül szeretnél tanulni, vagy másokkal együtt. Ha van olyan barátod, akivel együtt jönnél, hozhatod magaddal. Egy szintfelmérővel megállapítjuk, hogy érdemes-e együtt tanulnotok. Kiválasztunk párat a lehetséges időpontokból, és kezdődhet is a felkészülés nyelvvizsgára!

Ha egyedül szeretnél tanulni, akkor az óra ára 6000Ft/60 perc, ha ketten jönnétek, 4000Ft/60 perc/fő és ha hárman, akkor 3000Ft/60 perc/fő.

Ez nem tanfolyam, nem kell előre befizetned semmit, mindig csak az órák után. (természetesen átutalással is lehetséges, és számlát is adunk)

Az viszont fontos, hogy a vállalt órákra gyere el, ha le kell mondanod egy-egy alkalmat, ezt a lehető leghamarabb tedd meg. Az utolsó pillanatban (24 órán belül) lemondott órákat ki kell fizetni.

HOL LESZNEK AZ ÓRÁK?

A nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok Újpesten, a kék metró végállomásától 6 perc sétára, egy légkondicionált, felszerelt tanteremben lesznek megtartva.

Jelentkezz most, és garantáltan jól fogod magad érezni, miközben rengeteget fejlődsz, és egyre közelebb kerülsz az áhított nyelvvizsgához!

légkondicionált tanterem
angol tanterem